Looking For Anything Specific?

Αβγαρια Ευβοιασ - Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αβγαριά Εύβοιας ... / Καθώς η φωτιά που κατακαίει για έβδομη ημέρα το νησί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αβγαρια Ευβοιασ - Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αβγαριά Εύβοιας ... / Καθώς η φωτιά που κατακαίει για έβδομη ημέρα το νησί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.. Η φωτιά στην εύβοια δεν λέει να σταματήσει την καταστροφική πορεία της, με τους κατοίκους να προσπαθούν να σώσουν τις καματριάδες και να εμποδίσουν την πορεία της φωτιάς στην ιστιαία. Νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στην αβγαριά εύβοιας να εκκενώσουν προς την ιστιαία. Οι πυκνοί καπνοί δυσκολεύουν τη ρίψη νερού σε ευαίσθητα σημεία από τα εναέρια μέσα, καθώς οι καπνοί δεν καλύπτουν μόνο την. • λιμνη ευβοιασ δημοσ ελυμνιων. Η φωτιά καίει το δάσος σε χαράδρα και είναι δύσκολο για.

Εθελοντες φτιαχνουν ανθρωπινη αλυσιδα για να προστατευσουν τις πρόκειται για 40 παιδιά που έχουν πάει στη βόρεια εύβοια ακόμα και από την αθήνα, με στόχο να. Δραματικές ώρες ζει η βόρειος εύβοια καθώς μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή αβγαδιά και γαλατσώνα, λίγο πριν τη ιστιαία. Μετά το μεσημέρι αναζωπυρώθηκε και πάλι το μέτωπο στο χωριό αβγαριά αποκτώντας τεράστιες διαστάσεις καθώς έχουν ενισχυθεί οι άνεμοι. Φουντώνει το πύρινο μέτωπο από γαλατσώνα προς αβγαριά. Η στιγμή που δημοσιογράφος αγκαλιάζει γατάκι και το σώζει από τις φλόγες.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αβγαριά Εύβοιας ...
Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αβγαριά Εύβοιας ... from www.thepressroom.gr
Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι πυροσβέστες στην εύβοια. Επιχείρησαν στην εύβοια εγκωμιαστικά σχόλια για τους ρουμάνους πυροσβέστες. Γαλατσώνα, αβγαριά, καματριάδες, γαλατσάδες ανάμεσα σε γαλατσάδες και αβγαριά, για πολλές ώρες τώρα δίνεται μία μεγάλη μάχη από πολύ. Δραματικές ώρες ζει η βόρειος εύβοια καθώς μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή αβγαδιά και γαλατσώνα, λίγο πριν τη ιστιαία. Νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στην αβγαριά εύβοιας να εκκενώσουν προς την ιστιαία. Λίγα λεπτά πριν το 112 εξέδωσε έκτακτο μήνυμα εκκένωσης στους. Απίστευτες καταγγελίες έκανε στον αέρα του mega ο πρόεδρος της κοινότητας ροβιών, θοδωρής φέρης. Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του open γεωργία.

Νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στην αβγαριά εύβοιας να εκκενώσουν προς την ιστιαία.

Παρόμοιο σκηνικό και στο χωριό γαλατσώνα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν τιτάνια μάχη για. Τεράστια είναι η αναζωπύρωση στο χωριό αβγαριά αλλά και στη γαλατσώνα καθώς οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα τα σπίτια των χωριών. Καθώς η φωτιά που κατακαίει για έβδομη ημέρα το νησί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δοκιμάζονται σκληρά ροβιές, φαράκλα και λίμνη. Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του open γεωργία. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις. Νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στην αβγαριά εύβοιας να εκκενώσουν προς την ιστιαία. Γαλατσώνα, αβγαριά, καματριάδες, γαλατσάδες ανάμεσα σε γαλατσάδες και αβγαριά, για πολλές ώρες τώρα δίνεται μία μεγάλη μάχη από πολύ. Ανθρώπινο «τείχος» για να μην περάσει στο χωριό η ανάμεσα σε γαλατσάδες και αβγαριά, για πολλές ώρες τώρα δίνεται μία μεγάλη μάχη από πολύ. • λιμνη ευβοιασ δημοσ ελυμνιων. Δύσκολα παραμένουν τα πράγματα στην εύβοια, με γαλατσώνα, αβγαριά, καματριάδες, γαλατσάδες, γερακιού, αρτεμίσιο, ασμήνι, γούβες, καστρί, αγριοβότανο και ελληνικά να βρίσκονται συνεχώς υπό. Σε αυτή την κατηγορία του evianews.com, θα διαβάσεις τα πάντα για την βόρεια εύβοια.

Ανθρώπινο «τείχος» για να μην περάσει στο χωριό η ανάμεσα σε γαλατσάδες και αβγαριά, για πολλές ώρες τώρα δίνεται μία μεγάλη μάχη από πολύ. Η φωτιά καίει το δάσος σε χαράδρα και είναι δύσκολο για. Απίστευτες καταγγελίες έκανε στον αέρα του mega ο πρόεδρος της κοινότητας ροβιών, θοδωρής φέρης. Η στιγμή που δημοσιογράφος αγκαλιάζει γατάκι και το σώζει από τις φλόγες. Φωτιά στην εύβοια φωτιά φωτιά τώρα.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αβγαριά Εύβοιας ...
Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αβγαριά Εύβοιας ... from www.thepressroom.gr
• λιμνη ευβοιασ δημοσ ελυμνιων. Η φωτιά στην εύβοια δεν λέει να σταματήσει την καταστροφική πορεία της, με τους κατοίκους να προσπαθούν να σώσουν τις καματριάδες και να εμποδίσουν την πορεία της φωτιάς στην ιστιαία. Καθώς η φωτιά που κατακαίει για έβδομη ημέρα το νησί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Παρόμοιο σκηνικό και στο χωριό γαλατσώνα. Επιχείρησαν στην εύβοια εγκωμιαστικά σχόλια για τους ρουμάνους πυροσβέστες. Για έβδομη ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη βόρεια εύβοια, με πολλά χωριά να βρίσκονται σε πύρινο κλοιό και τις αναζωπυρώσεις σε πολλαπλά μέτωπα να είναι συνεχείς. Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του open γεωργία. Ανθρώπινο «τείχος» για να μην περάσει στο χωριό η ανάμεσα σε γαλατσάδες και αβγαριά, για πολλές ώρες τώρα δίνεται μία μεγάλη μάχη από πολύ.

Το ανάγλυφο της εύβοιας αλλά και το πλήθος των μετώπων δεν αφήνουν περιθώρια για κανέναν εφησυχασμό σε κατοίκους και αρχές.

Παρόμοιο σκηνικό και στο χωριό γαλατσώνα. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στην αβγαριά ευβοίας και για κάθε μία θα βρεις: Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του open γεωργία. Η φωτιά καίει το δάσος σε χαράδρα και είναι δύσκολο για. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν τιτάνια μάχη για. Καθώς η φωτιά που κατακαίει για έβδομη ημέρα το νησί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Φωτιά στην εύβοια φωτιά φωτιά τώρα. Η στιγμή που δημοσιογράφος αγκαλιάζει γατάκι και το σώζει από τις φλόγες. Μετά το μεσημέρι αναζωπυρώθηκε και πάλι το μέτωπο στο χωριό αβγαριά αποκτώντας τεράστιες διαστάσεις καθώς έχουν ενισχυθεί οι άνεμοι. Γάλλος μαραθωνοδρόμος σαμπόταρε τους συναθλητές του πετώντας μπουκάλια με νερό. 6 132 просмотра • 8 июл. Η δημοσιογράφος του open που β. Οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά στο ωριό αβγαριά στη βόρεια εύβοια, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά.

Επιχείρησαν στην εύβοια εγκωμιαστικά σχόλια για τους ρουμάνους πυροσβέστες. Δύσκολα παραμένουν τα πράγματα στην εύβοια, με γαλατσώνα, αβγαριά, καματριάδες, γαλατσάδες, γερακιού, αρτεμίσιο, ασμήνι, γούβες, καστρί, αγριοβότανο και ελληνικά να βρίσκονται συνεχώς υπό. • λιμνη ευβοιασ δημοσ ελυμνιων. Η δημοσιογράφος του open που β. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν τιτάνια μάχη για.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αβγαριά Εύβοιας ...
Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Αβγαριά Εύβοιας ... from www.thepressroom.gr
Τεράστια είναι η αναζωπύρωση στο χωριό αβγαριά αλλά και στη γαλατσώνα καθώς οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα τα σπίτια των χωριών. Λίγα λεπτά πριν το 112 εξέδωσε έκτακτο μήνυμα εκκένωσης στους. Γάλλος μαραθωνοδρόμος σαμπόταρε τους συναθλητές του πετώντας μπουκάλια με νερό. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις. Η φωτιά καίει το δάσος σε χαράδρα και είναι δύσκολο για. Παρόμοιο σκηνικό και στο χωριό γαλατσώνα. Όλες οι ειδήσεις και η επικαιρότητα από την βόρεια εύβοια με ένα κλικ. Δοκιμάζονται σκληρά ροβιές, φαράκλα και λίμνη.

Για έβδομη μέρα βρίσκεται σε εξέλιξη η τεράστια φωτιά στην εύβοια.

Καθώς η φωτιά που κατακαίει για έβδομη ημέρα το νησί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τεράστια είναι η αναζωπύρωση στο χωριό αβγαριά αλλά και στη γαλατσώνα καθώς οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα τα σπίτια των χωριών. Το ανάγλυφο της εύβοιας αλλά και το πλήθος των μετώπων δεν αφήνουν περιθώρια για κανέναν εφησυχασμό σε κατοίκους και αρχές. Για έβδομη ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη βόρεια εύβοια, με πολλά χωριά να βρίσκονται σε πύρινο κλοιό και τις αναζωπυρώσεις σε πολλαπλά μέτωπα να είναι συνεχείς. Την απόγνωση ενός νέου ανθρώπου που είδε το μέλλον του και τις επαγγελματικές προοπτικές του να γίνονται στάχτη από τη μεγάλη φωτιά στην εύβοια, κατέγραψε ο τηλεοπτικό σταθμός open. Απίστευτες καταγγελίες έκανε στον αέρα του mega ο πρόεδρος της κοινότητας ροβιών, θοδωρής φέρης. Παλαιότερα ανήκε στην επαρχία ιστιαίας του νομού ευβοίας, στο γεωγραφικό διαμέρισμα στερεά ελλάδας. Για έβδομη μέρα βρίσκεται σε εξέλιξη η τεράστια φωτιά στην εύβοια. Παρόμοιο σκηνικό και στο χωριό γαλατσώνα. 6 132 просмотра • 8 июл. Δραματικές ώρες ζει η βόρειος εύβοια καθώς μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή αβγαδιά και γαλατσώνα, λίγο πριν τη ιστιαία. Οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά στο ωριό αβγαριά στη βόρεια εύβοια, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά. Γάλλος μαραθωνοδρόμος σαμπόταρε τους συναθλητές του πετώντας μπουκάλια με νερό.

Posting Komentar

0 Komentar